8.11.2016. 11:03
0
"Appleov" iPhone 7 stiže u novoj boji
Kompanija "Apple" navodno planira prodavati svoj iPhone 7 i iPhone 7 Plus u novoj boji, a to je Jet bijela boja.

Radi se o bijeloj boji visokog sjaja, koja će biti dodana postojećem izboru boja. Ovu informaciju su otkrili izvori iz lanca dobavljača, ali još uvijek nema zvanične potvrde.

"Apple" je ranije uvodio nove boje samo kada bi predstavljao nove uređaje. Zlatna boja je uvedena dolaskom iPhonea 5S, dok je Iphone 6S donio rozu boju. Nove boje je također donio i iPhone 5C.

Prvi iPhone u bijeloj boji je bio iPhone 4, koji se na tržištu pojavio gotovo godinu dana nakon standardnog crnog modela. Razlog kašnjenja je to što je bijeli model bio "zahtjevan za proizvodnju". Bijelo Home dugme nije bilo identično boji kućišta smartphonea.

Nova Jet bijela boja bi mogla unaprijediti prodaju novog iPhonea. Sitne ogrebotine koje se pojavljuju na iPhoneu u Jet crnoj boji bi bile manje vidljive na sjajnom bijelom modelu.

Dodavanjem nove boje bi se izbor povećao na šest boja, jer već postoje srebrena, zlatna, roza, crna i Jet crna boja.


(Dnevni avaz/Aldijana Kujović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.