16.2.2017. 8:59
0
Nokia 3310 se vraća na tržište, koštat će 59 eura
17 godina nakon što je prvi put lansiran, model mobilnog telefona Nokia 3310 vraća se na tržište, piše Guardian, prenosi Patria.

HMD Oy Global, finski proizvođač sa ekskluzivnim pravima za brend Nokia, do kraja februara planira lansirati unaprijeđenu verziju ovog neuništivog modela.

Do 2005. kada se prestao proizvoditi, Nokia je prodala 126 miliona jedinica ovog modela, što ga je učinilo najprodavanijim na svijetu.

Novi model će u početku biti dostupan samo evropskim i sjevernoameričkim kupcima, a koštat će 59 eura – znatno manje nego što je bila njegova prvobitna cijena 2000. godine od 152 eura.

Još uvijek nije poznato koliko će nova verzija biti bliska originalnom modelu koji je postao kultni zahvaljujući dugotrajnoj bateriji, neuništivosti i igrici Snake II.

(Fena)

Nokia 3310
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.