23.10.2017. 17:57
0
Sharp predstavio telefon sa 120Hz ekranom
Sharp je kompanija dobro poznata po proizvodnji displeja, a povremeno objavi i nekoliko telefona kako bi demonstrirala svoju najnoviju tehnologiju displeja.
Aquos R Compact je jedan od ovakvih telefona, koji ima zanimljiv displej, sa tankim gornjim i okvirima sa strane, zakrivljenim izrezom za prednju kameru i imresivnim osvježavanjem od 120Hz. 

Ovo osvježavanje je duplo brže od gotovo svakog drugog telefona. Telefon pokreće Snapdragon 660 procesor, ima 3GB RAM-a, 32GB skladišnog prostora i 2500mAh bateriju. 

Tu je i 16.4MP kamera na poleđini i 8MP prednja kamera. Aquos R Compact će se u prodaji naći od decembra, za tržište Japana, prenosi Avaz.

(Alen Avdić)
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.