14.12.2017. 13:55
1
Ovaj telefon će moći da se koristi sedam dana bez punjenja
Oukitel će početkom sljedeće godine na tržište izbaciti uređaj sa baterijom od čak 11.000 mAh, što ga čini jednim od retkih proizvođača koji u svojoj ponudi imaju ovako moćnu bateriju.

Osim baterije, K10 će imati odlične i druge karakteristike. Ovaj smartphone dolazi sa 6-inčnim ekranom rezolucije 2160 x 1080 piksela, formata 18:9, sa odličnim 2.5D zakrivljenim staklom.

Uređaj ima i brzi punjač od 5V/5A, koji bateriju može da napuni za samo 2,5 sata.

Od ostalih karakteristika treba spomenuti šest gigabajtaAM-a i 64 gigabajta interne memorije, smještenih u ram od aluminijuma i magnezijuma, čiji poklopac je obložen pravom kožom.

Iz Oukitela ističu da će ovaj uređaj moći da se koristi čak i do nedjelju dana, što će mnogima itekako dobro doći.

Tačan datum puštanja u prodaju i cijena Oukitela K10 još nijesu objavljeni, prenosi CDM.

(Alen Avdić)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.