31.5.2018. 16:07
0
Nova usluga za poslovne korisnike BH Telecoma: Edu720 – jedinstvena online platforma za edukaciju zaposlenika
U Sarajevu je danas svečano potpisan ugovor između BH Telecoma i kompanije Edu720 d.o.o. Sarajevo, s ciljem zajedničkog pružanja dodatne usluge Edu720, namijenjene poslovnim korisnicima. Ova usluga u ponudi BH Telecoma je omogućena pravnim licima koja koriste usluge širokopojasnog pristupa internetu i/ili postpaid usluge mobilne telefonije BH Telecoma. Riječ je o jedinstvenom online edukativnom sistemu za učenje, koji obezbjeđuje brzo i efikasnousvajanje znanja i informacija.

Edu720 jeidealna usluga za korištenje u svim organizacijama, s obzirom na mnogobrojne funkcionalnosti platforme edu720,bez obzira da li edukacija/dijeljenje informacija treba da obuhvati  svezaposlenike ili samo dio njih, i bez obzira da li su zaposlenici u kancelarijama ili rade „na terenu“. Svaki zaposlenik platformi može pristupiti putem web responsive portala, koristeći jednostavan web browser ili preko tableta i smartphonea, putem posebno kreiranih android i iOS aplikacija.

Edu720 putem svojih web i mobilnih aplikacija omogućava zainteresovanim kompanijamasvakodnevnu  edukaciju zaposlenih pregledom kratkih multimedijalnih sadržaja.Područje primjene usluge je veoma široko, a zaposlenicima se mogu prezentovati edukativni sadržaji iz različitih oblasti.

U pogledu saradnje BH Telecoma i firme Edu720, tokom svečanog potpisivanja ugovora, izvršni direktor za razvoj poslovanja i član Uprave BH Telecomaprof. dr. Duljko Hasić istakao da se ovom saradnjom dodatno proširuju mogućnosti poslovnih korisnika usluga BH Telecoma, da uz više nego pristupačne cijene, a prema svojim potrebama, provode edukacije zaposlenih. Ideja za kreiranjem platforme prilagođene nano-learning principu se ocjenjuje izuzetno kvalitetnom s obzirom da princip rezultira u 100postotnom usvajanju potrebnih informacija uz minimalnu fiksnu mjesečnu naknadu, rješavajući problem generisanja visokih troškova prilikom održavanja neefikasnih edukacija sa kojim se mnoge kompanije danas suočavaju. Uvođenje usluge Edu720 zajedno sa ostalim uslugama koje prate i integrišu u ponudu najnovija tehnološka rješenja, BH Telecom nastoji obogatiti portfolio usluga s ciljem obezbjeđenja jedinstvenog rješenja za ispunjenje svih identificiranih potreba kompanija.

Adnan Bešović, direktorkompanije Edu720 d.o.o. Sarajevo, iskazao je zadovoljstvoizahvalnostkompaniji BH Telecom naprihvatanjupartnerstvaiizjavio da aktivnoeduciranoosobljepredstavlja benefit svakekompanije, tegasamimtimpostavljanakorakispredkonkurencije. Naglasio je da je BH Telecom prepoznaobenefitekojepružaplatforma Edu720, tećeplatform/uslugu Edu720 nuditipravnimlicimaitakodoprinijetijošefikasnijemrazvojukompanija, kroznajjačesredstvorazvojainapretka – edukaciju.

Korištenje usluge Edu720 u ponudi BH Telecoma je omogućeno po cijeni već od 292,50 KM mjesečno, dok se priprema video-materijala naplaćuje jednokratno po cijeni od 70,20 KM.
Svi zainteresirani poslovni korisnici imaju pravo na 30 dana probnog korištenjausluge, a prilikom aktivacije usluge će besplatno biti pripremljen video-materijal za realizaciju probne edukacije u njihovoj kompaniji/organizaciji.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2015, Source d.o.o.