7.12.2018. 15:14
0
Motorola G7 Power stiže uskoro
Motorola će izgleda uskoro predstaviti Moto G7 telefone, a ovo potvrđuje i sve više varijanti telefona koje dobijaju sertifikaciju.

Sada se pojavio još jedan ovakav model, sa internom oznakom XT1962-4, a sertifikovan je od strane FCC agencije.

Sertifikat potvrđuje da Moto G7 varijanta podržava dual-band WiFi, što znači da će pored WiFi b/g/n ovaj model moći da se konektuje i na WiFi 802.11ac, koji radi na 5GHz. Uređaj takođe podržava Bluetooth 4.2.

Motora obično Power oznaku rezerviše za telefone koji imaju veliku bateriju, a sugeriše se da bi Moto G7 Power mogao imati kapacitet baterije od čak 5000mAh.

Takođe, Motorola obično objavljuje do pet različitih modela u oviru serija, a Moto G7 verovatno neće biti izuzetak. Vjerovatno ćemo vidjeti Moto G7, Moto G7 Play, Moto G7 Plus i Moto G7 Power modele.

Moto G7 će biti osnovni model u seriji, G7 Play je osnovna verzija sa nižom cenom, Moto G7 Plus bi mogao imati bolji procesor (ili bar Snapdragon 660 SoC), dok bi Moto G7 Power trebalo da karakteriše pomenuta velika baterija, pišu Nezavisne.

(Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.