30.5.2016. 18:34
0
Top kombinacije odjevnih komada sa upadljivim prugama
Pruge predstavljaju vrstu dezena koji nam nikako ne može dosaditi...

Za svaku sezonu, na bilo kojem komadu odjeće, pruge uvijek moraju nekako da se "provuku". Sitne, krupne, upadljive, široke, tanke, vertikalne ili horizontalne, prugama je oduvijek bilo mjesto na našoj odjeći, pogotovo kada je u pitanju proljećna ili ljetnja sezona.

One osvježavaju i dodaju potpuno nov izgled našem stajlingu i istovremeno su elegantne i opuštene. Sve može biti zanimljivije ako dodate pruge, pogotovo ako su u pitanju upadljive, u jarkim bojama i u zanimljivim "pravcima".

Ako želite poslovni izgled, možete odabrati suknju sa prugama i blagim aksesoarima, kao i stileto štiklama. Za ženstveniji izgled, preporučujemo visoke štikle, haljinu na pruge ili suknju sa prugama i uvučenom bijelom košuljom, crveni ruž i kosu vezanu u visoku punđu ili uvijenu u blage talase.

(Merima Druškić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.