9.8.2016. 21:45
0
Must-have obuća za svaku ženu: Šest komada koji su uvijek u modi
Postoji li uopće žena koja nije bar malo slaba na cipele? Teško nam je u to povjerovati. Svake sezone izbacuju se novi trendovi koje je nekada teško pratiti, no neke vrste obuće nikada ne izlaze iz mode. Upravo takve komade trebala bi svaka žena imati u svom ormariću za cipele.

1. Pete animal uzorka
Jednobojni outfit će zaživjeti u najsvjetlijem modnom svjetlu ako na njih kombinirate pete animal uzorka. Zmijski je naravno na prvom mjestu, nakon čega mu za vratom dišu leopard i zebra. Još ako je outfit bijeli ili crni.. Sve oči će biti uprte u vas i vaš osjećaj za stil.

2. Tene
Bilo da se radi o najnovijim sportskim AirMax modelima Nikeica, startasicama ili nekom modelu Vansica, ovosezonski trendovi vam dopuštaju kombinaciju na bilo koji outfit!

3. Kožne gležnjače
I tu mislite na one crne. Najbolje od meke kože. Dok će salonke od vas učiniti sofisticiranu damu, ove će cipelice od vas načiniti instantu kulericu!

4. Sandale sa remenom oko gležnja
Od ovakvog modela vjerovatno nema romantičnije, ženstvenije i elegantnije cipele. Bilo na kratku suknju ili suknju do koljena, zasjat ćete i vi i one. Još jedan veliki njihov plus je taj što su omiljeni model većine muškaraca!

5. Baletanke
Dok su sandale s remenčićima najomiljenije među muškom populacijom, ove su među ženskom. A u skladu s muško-ženskim odnosima gdje se rijetko možemo međusobno razumjeti, naravno da je frajerima ovo najomraženija ženska obuća. Ali koga briga za njih. Tako su neopisivno slatke!

6. Crne salonke
Klasične kožne crne salonke (i brušene dolaze u obzir) su komad obuće koji svaka žena treba imati u svom ormaru jer mogu mogu spasiti apsolutno svaku kombinaciju, piše Net.hr.


(Anesa Agović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.