2.10.2018. 20:40
0
Olivia i Johanes su najstilizovaniji par
Ona je jedna od najpoznatijih modnih blogerki, a on model i fotograf – pa ne čudi da ih mnogi smatraju najstilizovanijim parom na svijetu. Olivia Palermo i njen suprug Johanes Huebl lica su s naslovnih strana čiji stil i odijevanje hvale i kritikama najskloniji modni dizajneri.

Osim što profesionalno sarađuju, oni su i privatno vrlo suklađeni. Naime, ovaj par, koji se prije 4 godine vjenčao na maloj privatnoj ceremoniji u Njujorku nakon 6,5 godine veze, tvrdi kako ne biraju zajedno što će obući, nego preferiraju vlastiti izbor.

"Oblačimo se posebno i onda sretnemo na vratima", tvrdi jedna od najutjecajnijih modnih influenserki.

Olivia, koja je zbog svog stila zaradila brojne fanove na društvenim mrežama, te je omiljena modna blogerka većine svjetski poznatih dizajnera, o njihovom oblačenju kaže:

"Sve je u kombinovanju. To su mali dodaci. Kako starite, postajete svjesniji i bolje razumijete što pristaje vašem tijelu, a što ne. Jer kad imate 18. ili 19. godina, probaćete sve, ali kako sazrijevate, shvatite da neke stvari više ne želite nositi. Dobijete smisao za neku ravnotežu", navela je.

"Ljudi misle da se modno usklađujemo kad idemo na razne događaje, ali obično oblačimo ono što nalaže dress code. Tokom dana jednostavno nosimo ono što želimo. Osobno imam omiljene komade koje nosim. Moja garderoba se ne mijenja tako često.Primjera radi, iste patike mogu nositi dva ili tri mjeseca jednostavno zato što mi se sviđaju", kaže Johanes, prenosi CDM.


(Lejla Trle)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.