12.11.2018. 11:01
0
Plus size manekenka poziva na bojkot brenda Victoria’s secret
Spektakularna revija čuvenog brenda bila je glamurozna kao i svake godine. Kendal Jener, Karli Klos, Adriana Lima posljednji put… Bela i Hadid blistale su okićene perjem, u seksi kompletićima, očekivano.

Ali, nisu svi iz modne industrije oduševljeni politikom Victoria’s Secreta. Tess Holiday, plus-size manekenka imala je ponešto da kaže, nakon što ni ove godine, uprkos “slavljenju različitosti” pistom nije prodefilovala manekenka koja bi bila ne plus-size, nego ni blizu toga.

Ona je objavila fotku svoje pozadine u crnim čipkanim gaćicama i predložila da je ovi iz Victoria’s Secreta “poljube u debelo du**”, prenosi CDM.

“Kome treba VS uopšte?! Nikad nisu podržavali plus-size žene, a sada imaju nešto i protiv transrodnih modela? Poljubite me u debelu gu*icu. Kao što sam rekla za Teen Vogue ove nedjelje, koliko god željela da ova kompanija podrži plus-size i različite tipove građe, važno je da svoje vrijeme, pažnju i novac date brendovima koji rade ono što želite da vidite”, napisala je uz Tess, a za ovaj stav dobila je brojne pohvale istomišljenica.



(Lejla Trle) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.