29.3.2020. 21:19
0
Predsjednica Slovačke masku usklađuje sa stajlingom?
Slovačka predsjednica Zuzana Čaputova privukla je naročitu pažnju svijeta, i to ne političkim odlukama, nego neobičnim načinom za podizanje morala svojih zemljaka koji se, kao i mnogi drugi narodi, bore sa pandemijom koronavirusa.

U ulozi domaćice novoizabranoj vladi na tek okončanim parlamentarnim izborima, 46-godišnja Slovakinja je oduševila sve svojim modnim izborom. Nakon što je u palati Grasalkovič u Bratislavi imenovala nove članove vlade, snimljena je kako se sa njima pozdravlja u kombinaciji koja je od glave do pete u istoj boji.

A kada kažemo “od glave do pete”, onda to i mislimo: uz haljinu laskavog kroja, nosila je salonke u istoj boji i smeđe rukavice, ali se, u poređenju sa novim ministrima koji su stavili klasične medicinske maske, predsjednica države odlučila za moderniji model, koji je bojom fuksije uklopila u cjelokupan izgled, prenosi CDM. 

Čaputa, koja je prva predsjednica u istoriji Slovačke, ne zaboravlja masku kada treba da se obrati javnosti, i često je uskladi sa stajlingom zbog čega je pobrala mnoge simpatije.



(Lejla Trle) 

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.