19.5.2020. 21:51
0
U trendu ovog ljeta biće trikini: Bikini i zaštitna maska
Zaštitna maska postala je “zaštitni znak” prije par mjeseci i izgleda da će biti u trendu do daljnjeg. Bar smo za 2020. sigurni da hoće.
Komad kojim se štitimo od zaraze koronavirusom na ljeto biće takođe obavezan dio stajlinga, čak i za plažu.

Iz brenda Elexia Beachwear, koja se bavi kreiranjem kupaćih kostima, dolazi “trikini”. Riječ je o dvodjelnom kupaćem kostimu (bikini) uz koji dolazi zaštitna maska.

Ticijana Skaramuco, vlasnica brenda, kazala je da je to počelo više kao šala.  Italijanka je napravila prvi trikini sa ciljem da oraspoloži svoje zaposlene, budući da su pandemija i njene ekonomske posljedice značajno spustile njihovo raspoloženje, prenosi CDM. 

Međutim, kada je njena Kćerka objavila fotografije u trikiniju na Instagramu brenda, ljudi su reagovali sa entuzijazom i zanimalo ih je da li i gdje mogu da ga nabave. Ticijana je to protumačila kao signal da proizvod ima potencijal na tržištu i krenula je da dizajnira i druge modele trikinija.


Komad košta 45 eura, a uz masku – 55.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.