7.4.2022. 8:20
1
Čečenski vođa nosi čizme od 3.500 maraka, Zelenski od 100
Zloglasni čečenski vođa Ramzan Kadirov, za razliku od ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog, ne oblači se skromno kako bi se približio narodu, već odjećom želi poslati poruku o svojoj superiornosti.

Naime, često se može vidjeti u skupocjenim Pradinim čizmama, u kojima se pojavio i nedavno, tokom svog obraćanja javnosti.

Čizme, koje inače nose naziv Prada Monolith, model su iz 2019. godine, a danas ih se može kupiti po cijeni od oko otprilike 2.000 dolara.

Kadirova kći Aishat modna je dizajnerica pa Kadir ima mogućnosti da nabavi gotovo bilo koji željeni komad odjeće.
Čizme, koje inače nose naziv Prada Monolith, model su iz 2019. godine
Čizme, koje inače nose naziv Prada Monolith, model su iz 2019. godine

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski s druge strane preferira jednostavniju odjeću pa je nedavno za vrijeme posjeta razorenom gradu Buči prošetao u tenisicama Saucony Jazz, čija je cijena na akciji tek oko 100 KM.
Zelenski: Preferira jednostavniju odjeću
Zelenski: Preferira jednostavniju odjeću

Zelenski je u Buči nosio pancirku te je bio okružen naoružanim pripadnicima osiguranja. Obratio se i čelnicima zemalja koje su odlučivale o tome treba li Ukrajina biti članica NATO-a ili ne.

Stil Zelenskog inspirirao je nedavno i francuskog predsjednika Emanuela Makrona (Emmanuel Macron) da se odjene ležernije.



- Makron je odlučio doći na posao u trapericama i majici s kapuljačom francuskih padobranaca kako bi više bio poput Zelenskog - pisali su na Twitteru.


(Admir O.)

 

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.