24.5.2022. 13:29
0
Plus size manekenka zamalo umrla na porodu: Jedva su zaustavili krvarenje
Plus size ljepotica Ashley Graham (34), otkrila je da je zamalo umrla rađajući svoje blizance. Kako piše magazin Page Six Ashley se onesvijestila tokom poroda kod kuće i počela jako krvariti.

Ešli je bila kod kuće kada je dočekala svoje sinčiće. Sinovi blizanci Malači (Malachi) i Roman rođeni su na WC-u, odnosno u kadi, prije nego što se ona onesvijestila. Manekenka kaže da je zatim osjetila "lagani dodir" na svom obrazu, što je značilo da je neko jako ošamario.

Iako je na njenom porodu bio tim vještih, inteligentnih i obučenih profesionalaca, kao i njen suprug Džastin Ervin (Justin), sjeća se samo da je odjednom "vidjela tamu i nešto što je izgledalo kao zvijezde". Kada se probudila vidjela je krv posvuda, a kasnije je saznala da je izgubila litre krvi.

- Nisu mi htjeli reći da me jedna od babica morala prevrnuti, pritisnuti prst točno iznad moje vaginalne kosti kako bi pokušala zaustaviti krvarenje - objasnila je Ashley.

Iako su njeni blizanci bili dobro, manekenka je odležala u krevetu četiri dana nakon poroda i nije mogao hodati sedam dana. Kod kuće je provela skoro dva mjeseca.

- Trebam malo vremena da ozdravim i povežem se sa svojim mužem i trojicom dječaka, ali jedva čekam podijeliti više sa svima vama - napisala je tada na Twitteru.


(Admir O.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.