27.12.2015. 22:17
0
Honorari za doček: Harisu šest puta više para nego Goci
Sarajevski pjevač nastupiće u čuvenom zlatiborskom hotelu u samoj novogodišnjoj noći, dok će njegova mlađa kolegica pjevati na reprizi dočeka.

Menadžment najstarijeg hotela na srpskoj planini, povodom 50-godišnjice rada tog objekta, spremio je mnogo novca za honorare uglednim muzičarima koji će zabavljati goste. Za nastup u najluđoj noći, Haris Džinović dobiće 30.000 eura, dok će Goca Tržan za reprizu dočeka morati da se zadovolji sa „samo“ 5.000 eura, piše Blic.

Dok Haris bude „proklinjao kafanu“ i „obećavao muštuluk“, stotinak metara dalje, na Kraljevom trgu, novogodišnji koncert na otvorenom održaće crnogorski pjevač Sergej Ćetković. Na istom mestu 1. januara nastupiće grupa „Hari Mata Hari“, pa će kolege iz žirija „Pinkovih zvezdica“ Goca Tržan i Hari Varešanović imati priliku da uživo jedno drugom požele uspješnu 2016. godinu.

(Merima Druškić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.