26.3.2016. 10:30
0
Finale "Zvezde Granda" u Sarajevu?!
Nakon dobro posjećenog koncerta Marije Šerifović u Sarajevu, glavni čovjek Grand Produkcije, najavio je veliki projekat. Naime, Saša Popović odlučio je da održavanje finale popularnog takmičenja Zvezde Granda zakaže za glavni bh. grad, Sarajevo. Kaže da je odluka 90% sigurna.

Iako se još uvijek ne zna tačan datum, nagađa se da bi moglo biti u mjesecu julu, te da Saša namjerava dovesti u Sarajevo sve članove žirija, kao i još neke specijalne goste. Planirano mjesto održavanja je stadion Koševo!? Najvjerovatniji termin je 16. juli, a zanimljivo je da je Popović odlučio da odgodi finale sve do sredine sedmog mjeseca, kako taj događaj ne bi bio u mjesecu Ramazanu.

Šta će na ovo reći Sarajlije, kao i građani Bosne i Hercegovine, ne zna se, ali sudeći po nedavnim komentarima oko koncerta Marije Šerifović moglo bi biti podijeljenih komentara.

Podsjećanja radi, prošle tri sezone takmičenja pobijedili su takmičari iz Bosne i Hercegovine: Amar Jašarspahić Gile iz Kaknja, Mirza Selimović iz Srebrenika i na posljednjem takmičenju Haris Berković iz Gradačca.

I u ovoj sezoni ima dosta dobrih kandidata iz Bosne i Hercegovine.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.