27.3.2016. 13:01
0
Favoritkinja odustala od 'The Voicea': Oprostite, ovisna sam
Beth Morris (26) slovila je za jednu od favoritkinja u britanskom 'The Voicu'. Nije se pojavila u četvrtfinalnoj emisiji uživo, a BBC je objavio da je odustala zbog osobnih razloga.

Nakon što je odustala od showa taman prije nego je trebala nastupiti u četvrtfinalnoj emisiji, Beth Morris priznala je da je ovisnica o drogama. Bila je jedna od favoritkinja u showu, a u službenom saopćenju s BBC-ja stoji kako je odustala od showa 'zbog osobnih razloga koji su tek sada izašli na vidjelo'.

Beth je za britanski Mirror priznala da se s ovisnošću bori već dvije godine.

- Žao mi je. Ja sam ovisnica. Iznevjerila sam sve u showu. Prije dvije godine shvatila sam da imam problem s drogom. Drogirala sam se kako bih se mogla nositi s raznim problemima koje sam imala u životu - priznala je.

Isti list navodi i kako je Beth šmrkala kokain na probama za show, ali pišu da to nije radila u prostorijama BBC-ja.

Već je bila na odvikavanju i kaže da ju je to promijenilo na bolje, ali priznala je i da je od izlaska iz klinike već nekoliko puta pokleknula i opet posegnula za drogom.

U svojoj službenoj izjavi za BBC nakon odustajanja od showa, Beth je rekla kako joj je sudjelovanje u 'The Voiceu' bilo najbolje iskustvo u životu.

(Adisa Kušundžija)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.