20.4.2016. 19:33
0
Zlostavljani dječak se prijavio na britanski Supertalent, pogledajte nastup
Jack Higgins ima 14 godina, a život mu je već priredio neke teške trenutke, piše Little Things. Mladi tinejdžer suočavao se s neprestanim zlostavljanjem, a sve zbog izbora čemu će posvetiti dobar dio svog vremena. Jackov je san postati profesionalni plesač baleta.
Iz nekog razloga njegovi vršnjaci nikako ne mogu shvatiti tu činjenicu. Govore mu kako je plesanje za cure i da bi umjesto toga trebao igrati nogomet. Kao da ne shvaćaju kako ples zahtijeva istu količinu sportske spremnosti, predanosti i discipline kao i nogomet, prenosi Avaz.

Maltretirani se dječak odlučio javiti na audiciju za ‘Britain’s Got Talent‘ šou u nadi da će mu se san ostvariti.

Jack je izveo nevjerovatno emocionalnu baletnu rutinu. Ali nije izvedba to što je ostavilo pobliku u suzama. Jack se slomio i podijelio svoje teškoće zbog konstantnog maltretiranja.

I dok mu se klinci u školi "cerekaju", publika mu je pružila prave ovacije, prenosi Avaz.

- Znaš li što zlostavljači najviše mrze? - upitao ga je jedan od sudija. - Najviše mrze kada tebi dobro ide - rekao je sudija.

Jack je primio jednoglasni ‘Da’ od sudaca.

(Alen Avdić)
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.