2.7.2016. 22:54
0
2Cellos priredili veliki besplatni koncert za Zagreb
Svjetski poznat hrvatski dvojac 2Cellos večeras je na Tomislavovom trgu priredio besplatan koncert za preko 10 tisuća posjetitelja.

Dvojac 2Cellos, kojega sačinjavaju Luka Šulić i Stjepan Hauser, besplatnim koncertom za Zagrepčane završavaju svoju svjetsku turneju.

2Cellos slave peti rođendan, a njihov koncert se održava u sklopu programa novog open-air festivala Zagreb Classic, koji na Tomislavovom trgu ugošćuje i niz prvorazrednih simfonijskih i opernih orkestara predvođenih Zagrebačkom filharmonijom.

Kao gost popularnom dvojcu, u drugom dijelu kocerta gostovao je talijanski rock glazbenik Zucchero.

Riječ je o koncertu kojega su 2Cellos dugo planirali, a održava se na novoobnovljenom Trgu Kralja Tomislava.

Kao uzvanici pojavili su se brojni uglednici iz svijeta estrade i politike, a glazbenike je posebno u Umjetničkom paviljonu dočekao zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

2Cellos promoviraju svoj novi album "Celoverse" koji sadrži niz obrada svjetski poznatih hitova kao što su "Thunderstruck", "The Trooper", "Live And Let Die"... 

(Anadolu Agency)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.