30.11.2016. 21:18
0
Dino Merlin rasprodao zagrebačku Arenu!
Dino Merlin je još jednom potvrdio kako u Zagrebu ali i Hrvatskoj zaista uživa status megazvijezde.

Koncert u zagrebačkoj Areni koji će se održati u subotu 3. decembra službeno je rasprodan.

- Neizmjerno sam ponosan. Hvala Zagrebe na priznanju i podršci koju mi dajete već nekoliko desetljeća. Ovaj koncert bit će za mene jedno veliko emotivno iskustvo i moje pjesme, koje ćemo svi zajedno otpjevati, neka budu jedan zajednički zagrljaj svih nas 20 hiljada ljudi u Areni. U ova teška vremena, pokažimo da ljubav ne poznaje granice - istakao je popularni kantautor tokom posljednjih priprema za zagrebački spektakl.

Dino Merlin za Arenu priprema osvježenu set listu koja će dati najbolji izbor iz njegovog bogatog opusa od preko 200 pjesama, ali i poseban produkcijski audio-vizualni doživljaj koji, pored brojnih hitova i evergreena te vrhunskih muzičara u njegovom bendu, publici prenosi ono što Dino Merlin jest: harizmatična i jedinstvena glazbena institucija koja suvereno vlada regionalnom scenom preko 30 godina.

Organizatori apeliraju na publiku da u Arenu dođu što ranije jer se očekuju ogromne gužve pred Arenom i u okolnim zagrebačkim naseljima. Ulazna vrata Arene se otvaraju već od 19 sati, a koncert počinje tačno u 21 sat. Svi VIP gosti (VIP lože, VIP saloni i VIP backstage) imaju osiguran besplatni parking.

(Merima Druškić/Avaz)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.