6.1.2017. 11:42
0
Nina Badrić za Valentinovo pjeva mostarskoj i sarajevskoj publici
Hrvatska pjevačica Nina Badrić u povodu Valentinova - Dana zaljubljenih nastupit će u Mostaru i Sarajevu, priopćeno je iz Agencije PRimera, organizatora koncerata.

U Mostaru će koncert biti upriličen 13. veljače, u Hrvatskom domu "Herceg Stjepan Kosača", a dan kasnije, 14. veljače, u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu.

 Na koncertima posvećenim ljubavi Nina će otpjevati neke od najvećih hitova iz svoje uspješne karijere, koja traje duže od 20 godina.

 Ulaznice po cijeni 20 KM i 25 KM (VIP) u pretprodaju stižu idući tjedan, a bit će ih moguće kupiti u sustavu kupikartu.ba, te na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru.

(Fena)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.