14.2.2017. 12:06
0
Prepuna 'Kosača' plesala uz Ninu Badrić
U prepunoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače sinoć je u Mostaru održan koncert hrvatske pop dive Nine Badrić.

Uvijek dobro raspoložena pjevačica rasplesala je brojne obožavatelje koji su s oduševljenjem pjevali njezine brojne hitove.

"Kao da su se moji prijatelji okupili i pjevali sa mnom. Upravo je takav dojam bio pjevati mostarskoj publici. Nadam se da nećemo čekati toliko dugo da se ponovno vidimo", kazala je Nina nakon koncerta.

"Bio je ovo najposjećeniji koncert od svih ikada održanih u Kosači. Potražnja je bila ogromna, a najmanje preko tisuću ljudi je ostalo bez ulaznica, zbog čega ćemo Ninin koncert uskoro ponoviti u Hercegovini", kazali su organizatori iz agencije PRimera.

Večeras s početkom u 20 sati u BKC-u, Sarajevo će uživati na valentinovskom koncertu Nine Badrić na kojem će se slaviti ljubav.

Ponosni generalni sponzor je HT Eronet, zlatni sponzor Addiko Bank, a koncert su podržali i Lutrija BiH, Prirodna kozmetika Gloria, Rauch, Džajić commerce i Hotel Mostar.

(Fena)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.