11.4.2017. 8:04
0
Bend Divanhana uz Sarajevsko u Pivnici HS
Svi oni koji vole tradicionalnu bh. muziku, ali i izvrsno pivo, sigurno će uživati u koncertu proslavljenog benda Divanhana, koji će biti održan u subotu 15. aprila u 21.00 u Pivnici HS.
Divanhana izvodi tradicionalnu muziku u novim aranžmanima koji su nastali uz uticaj jazz, pop i klasične muzike 20. vijeka.
 


Bend je osnovala grupa mladih studenata Muzičke akademije u Sarajevu, početkom 2009. godine, s ciljem da njeguju tradicionalnu muziku Bosne i Hercegovine i zemalja Balkana, i to posebno sevdalinku. Cijena ulaznice je 15 KM. Informacije i rezervacije na brojevima telefona  033 239 740 i 061 488 019.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.