25.5.2017. 21:55
0
Aerosmith još na evropskoj turneji nakon napada u Manchesteru
Član banda Aerosmith Joe Perry izjavio je da datumi evropske turneje banda neće biti otkazani nakon smrtonosnog napada na koncert Ariane Grande u engleskom gradu Manchesteru.

- Perry je kazao da band "ne želi da živi tako i da fanovi ne žele da žive tako".

Aerosmith će nastupitri u petak u Muenchenu u okviru turneje Aero-Vederci Baby! Pjevač Steven Tyler izjavio je da ga je napad u kome su ubijene 22 osobe pogodio i kao oca i kao muzičara.

Drugi su odlučili da otkažu svoja dešavanja. Londonsake premijere filmova “The Mummy” i “Wonder Woman” su otkazane, dok su Blondie i Take That otkazali koncerte odmah nakon bombaškog napada. Netflix je također povukao nekoliko emitiranja filmova. 

Još nekoliko termina evropske turneje Grande je odgođeno. Ona se nastavlja 7. juna u Parizu, prenosi AP.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.