10.6.2017. 16:00
0
Indira Levak otkrila zašto je napustila “Coloniju”
Indira Levak iznenadila je brojne fanove širom regiona odlukom da poslije skoro 20 godina napusti grupu “Colonija”.Ovu odluku ispratili su brojni medijski napisi, pa se spekulisalo o finansijskim problemima, te o pravoj prirodni njenog odnosa sa drugim članom Colonije, Borisom Đurđevićem. Indira je sada riješila da stavi tačku na sve glasine i da objasni šta ju je navelo da napusti grupu.

“Došlo je do zasićenosti, rutine, svega što nije dobro za kreativan napredak jednog umjetnika. Iza mene su predivne godine u bendu, kao dio tima kojem sam se nesebično davala za dobrobit svih”, rekla je Indira. Ona je otkrila da već dugo Boris nije bio dio njihovih nastupa i koncerata, piše “Expressmag“…
 
“Tokom 19 godina nastupala sam bez Borisa Đurđevića jer je on nakon dvije godine odustao od putovanja sa mnom i odlaska na koncerte, bilo mu je naporno. Veza s Borisom zapravo mi je najduža veza u životu na daljinu (smijeh)! Ja sam godinama funkcionisala kao samostalni izvođač koji izvodi pjesme samo jednog autora. Svi koji su bili na koncertima Colonije znaju da sam na bini bila ja, s plesačicama i di-džejom. Tako će biti i sada. Samo će od sada na plakatima pisati Indira, a na koncertima možete očekivati istu energiju isti žar, poznate pjesme, ali i nove koje je su za mene napisali novi autori”, kaže hrvatska pjevačica.

(Merima Druškić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.