14.6.2017. 11:46
2
Colonia kreće dalje: Predstavljena Indirina nasljednica
Boris Đurđević predstavio je novu pjevačicu Colonije samo desetak dana nakon što je Indira Levak objavila da napušta grupu. Producent i tekstopisac najavljuje novi početak

Nova pjevačica Colonije je Ivana Lovrić (25). Vijest je Boris Đurđević otkrio časopisu “Story“.
 
– Ovo je novi početak, bend ima djevojku koja je prije svega izvrsna pjevačica i jako sam sretan zbog toga – rekao je tekstopisac i producent Colonije.

Osim nove pjevačice, Colonija će imati i više ‘raspjevane pjesme’, a tekstovi će se, kaže Boris, prilagoditi Ivaninim godinama.

– Želimo pridobiti staru, ali i novu publiku. Mnogo ćemo razmišljati o tim tekstovima kako bismo dobili ono što Ivani najviše odgovara i što najbolje može prenijeti publici – dodao je.

Indira je rekla da je iz grupe izašla zbog zasićenja rada s istim autorom.

– Boris je pisao pjesme za Coloniju punu 21 godinu. Samo je on bio autor tih pjesama, unatoč tome što je radio pjesme i drugim izvođačima. Ja sam tu bila na neki način zatvorena i morala sam pjevati samo ono što je on napisao – pričala je Indira.

(Merima Druškić)

Colonia
2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.