29.6.2017. 16:56
3
Oglasila se Marija Šerifović nakon finala Zvezda Granda: Ne brinite za Armina, čuva ga neko mnogo jak
Sinoć je održano finale takmičenja Zvezde Granda, u kome su telefonskim glasanjem i odlukom žirija pobjednici bili Aleksa Perović i Riste Risteski.


Na samom početku glasanja, Armin Dedić iz Srebrenika je bio u vodstvu, ali ga je u drugoj polovini glasanja prestigao Aleksa Perović, koji je na kraju odlukom stručnog žirija i pobijedio. Razočarani ovim ishodom, Bosanci, koji su navijali za Armina smatraju da je namješteno, te da je mladi momak iz Srebrenika trebao biti pobjednik. 

Tako su Mariju Šerifović, koja je od početka navijala za Armina, obasuli porukama, a onda se ona oglasila na svom profilu.

''E pa dragi moji, prođe još jedno finale takmičenja Zvezda Granda. Prije svega, želim da čestitam svim finalistima i cijeloj ekipi na sjajnom poslu tokom cijele sezone, a zatim da čestitam pobjednicima Aleksi Peroviću i Risteu Risteskom, bravo momci! Poruka od svih vas stiže na milion, zato nekako i imam potrebu da vam se ovako obratim. Naime, dosta vas u inboxu piše kako je finale namješteno, za šta odgovorno mogu da tvrdim da nije istina. Žiri je glasao u skladu sa svojim afinitetima, i svakome od nas je neko više ili manje prirastao srcu u odnosu na drugog takmičara. Zato i ne želim da ulazim u glasanje žirija. Što se SMS glasova tiče, Makedonija je imala samo jednog predstavnika i naravno da su glasovi odatle otišli za samo jednog kandidata. Zato dragi moji prijatelji, fanovi i divni ljudi iz Bosne i Hercegovine svi ostali glasovi su se raspodelili na nekoliko kandidata. A što se tiče Armina Dedića budite bez brige njega čuva neko mnogo jak.'', napisala je.

(Amila Alijagić)

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.