9.8.2017. 12:57
0
DJ Orhan glavna zvijezda Sarajevo Festival Opening partyja
Poznati turski DJ i producent Mahmut Orhan sutra će u 22.00 sati nastupiti u velikoj sali Doma mladih u Sarajevu. Autor svjetski megahita "Feel" stiže u Sarajevo prvi put uoči početka Sarajevo Film Festivala.

Orhan u Sarajevo dolazi nakon nastupa na festivalima ''Ultra'' i ''Sea Dance''. Ovaj turski DJ je jedna od najvećih senzacija u 2017. godini, o čemu svjedoči i pozamašna brojka različitih priznanja za ostvarenja koja je postigao ovaj single na različitim renomiranim top listama i čartovima nekih od najpoznatijih muzičkih servisa.

Sve ove činjenice ponukale su organizatore Sarajevo Clubbing eventa da glavna zvijezda Sarajevo Festival Opening partyja bude upravo turski DJ, koji će u Domu mladih imati podršku etabliranih bosanskohercegovačkih DJ-eva. 

Kartu po cijeni od 20 KM još je moguće kupiti putem www.kupikartu.ba te svim prodajnim mjestima ili na dan održavanja kada će karta biti 30 KM.

(Fena / Haris Ahbabović)

DJ Orhan
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.