15.8.2017. 12:39
0
The Babe Barbarella zabavili i rasplesali sve prisutne na Somersby mostu
Od ukupno 14 sarajevskih mostova samo jedan nudi nevjerovatnu zabavu! Spremite se da i ovoga ljeta na Eiffelovom mostu u centru grada uživate u opuštenoj atmosferi, dobroj muzici i zabavi, koju garantuje Somersby Bridge.

Somersby bridge svake noći nas počasti fenomenalnim partijem, a za dobru atmosferu na mostu sinoć je bio zadužen bend The Babe Barbarella. Publika je do kasnih večernjih sati plesala uz originalne obrade poznatih izvođača, kao što su Dino Dvornik, Dubioza Kolektiv, Adele, Enrique Iglesias, Gipsy Kings...

Od 11. do 18. augusta Eiffelov most na Skenderiji doživjet će potpunu transformaciju i postati mjesto najbolje gradske zabave. 

Večeras vas na Somersby bridge-u dočekuje Stereo MC's IBIZA NIGHT Powered by SEAT.

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.