18.9.2017. 16:29
0
Lady Gaga otkazala europsku turneju zbog fibromialgije, sindroma koji podrazumijeva bol po cijelom tijelu
Američka pop zvijezda Lady Gaga morala je odgoditi 18 koncerata europske turneje jer pati od fibromialgije, objavio je u ponedjeljak njezin promotor Live Nation.

Fibromialgija je medicinski sindrom koji karakterizira bol po cijelom tijelu, posebno u mišićima. 

Lady Gaga je prošli tjedan otkazala nastup na festivalu u Rio de Janeiru jer je dan prije koncerta zbog velikih bolova završila u gradskoj bolnici.

Europski dio turneje "Joanne World Tour", koji je trebao početi u četvrtak u Barceloni i završiti 28. listopada u Koelnu, u cijelosti je otkazan, prenose mediji.  

"Lady Gaga idućih se sedam tjedana namjerava posvetiti liječenju kako bi se riješila teške fizičke boli koja joj i dalje remeti svakodnevnicu", objavio je Live Nation. 

Fibromialgija nema konkretan uzrok niti konkretan lijek. Liječenje se uglavnom svodi na rješavanje stresa, dosta odmora i zdravu prehranu. 

Na koncertnu pozornicu će se vratiti čim se oporavi. 

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.