27.9.2017. 17:35
3
Igor Vukojević se vraća na scenu: Nova pjesma pod nazivom “Prvi ples”
Igor Vukojević nakon višegodišnje pauze vraća se na scenu novim hitovima. I ovog puta, iza njegovih novih projekata stoji izdavačka kuća Hayat production.

Nova pjesma pod nazivom “Prvi ples” danas je doživjela svoju premijeru putem RSG radija, dok je video spot publika imala priliku premijerno vidjeti na muzičkom kanalu Hayat Music. Prve reakcije publike na ovu lijepu pjesmu o ljubavi, koja je ponovno spojila dvoje mladih, su zaista odlične.
 
Pjesma je istinita priča o dvoje mladih koji su se sreli u ranim dvadesetim godinama, zaljubili I rastali. Nakon 11 godina desio se ponovni susret, a ona mu priznaje da mu nikad nije oprostila način na koji ju je ostavio… Igora Vukojevića i pjesmu “Južnije od duše”, koja je te noći svirala nekoliko puta, zamrzila je, jer joj je izazivala gorka sjećanja.

Rodila se ideja da on ispravi svoju grešku upravo uz Igora kojeg kontaktira i moli za pomoć. Od njega traži ljubavnu pjesmu koju on komponira i snima.

Nastaje pjesma „Prvi ples“!

Iste večeri ju je zaprosio i dogovoreno je vjenčanje.
Na dan vjenčanja njih dvoje su svoj prvi ples otplesali upravo uz ovu pjesmu kao iznenađenje za Nju.
 
„Prvi ples“ je i najavna pjesma novog albuma koji će Igor uskoro predstaviti publici.
 
Autor teksta, muzike i aranžmana je sam Igor Vukojević dok je za video spot zaslužna ekipa Invenio Films.

Mladenici koji se pojavljuju u spotu su Lejla i David i oni nisu akteri ove istinite priče.

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.