23.11.2017. 14:12
0
Za 48. rođendan Centra Skenderija koncerti Željka Joksimovića i Dubioze kolektiv
Koncertima Željka Joksimovića i Dubioze kolektiv bit će obilježeno 48 godina od izgradnje i postojanja sarajevskog Centra Skenderija koji je godinama simbol druženja, sportskih manifestacija, sajmova, koncertnih programa.

- Karte za koncerte planirane za 29. novembar - Željko Joksimović i 1. decembar - Dubioza kolektiv, prodate su u rekordnom roku. Ostao je mali broj karata, tako da je Uprava KJP Centra Skenderija odlučila zbog velikog interesovanja i potražnje pustiti dodatni kontigent karata za oba koncerta. Karte će moći da se kupe na biletarnici platoa Skenderija i putem portala Kupikartu.ba, tako da svi zainteresovani koji žele prisustvovati tom spektaklu, trebaju obezbijediti svoje karte na vrijeme - saopćeno je iz Centra Skenderija.

U ovoj sedmici direktor KJP Centra Skenderija Amer Kapo i Željko Joksimović su potpisali ugovor u prostorijama Minacorda u Beogradu i dogovorili sve detalje, kao i scenario koncerta. Željko Joksimović je kazao da mu je drago što nastupa prvi put u Centru Skenderija, posebno na dan obilježavanja 48 godina njegovog postojanja.

Samo dva dana nakon ovog spektakla, publiku će u Skenderiji zabaviti najbolji bosanskohercegovački regionalni bend Dubioza kolektiv, uz promociju njihovog novog albuma "Pjesme za djecu i odrasle".

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.