10.12.2017. 10:35
0
Pobjedniku Eurosonga Salvadoru Sobralu transplantirano srce
Pobjednik Eurosonga, Portugalac Salvador Sobral oporavlja se u bolnici nakon transplantacije srca, prenosi u nedjelju BBC.

Hirurzi u bolnici Santa Cruz u Lisabonu kažu da se 27-godišnje pjevač "osjeća dobro".

Sobral, koji je dugo bolovao od bolesti srca, osvojio je ovogodišnje glazbeno takmičenje s ljubavnom pjesmom Amar Pelos Dois (Ljubav za nas oboje), javlja Hina.

Bila je to prva pobjeda Portugala na Euroviziji.

"Operacija je prošla uspješno", rekao je kirurg Miguel Abecasis za portugalski list Publico. Oporavak će biti dug i ako sve prođe u redu Sobral će imati "posve normalan život", dodao je.

Pjevač je morao čekati nekoliko mjeseci dok nije pronađen donor, piše list.


(Fena/Admir Oručević)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.