29.12.2017. 13:00
0
Priprema se bina za novogodišnju zabavu u Sarajevu: Počele pripreme za koncert Zdravka Čolića
Montiranje bine s koje će u Novu godinu posjetitelje uvesti velika regionalna zvijezda Zdravko Čolić, počela je jučer, a sve pripreme idu po planu, potvrdio je to Feni uime organizatora ovog velikog događaja Faris Kraljić.

- Na terenu je vrhunska produkcijska ekipa i planirano je da sve postavke opreme i bine budu završene do 30. decembra kada se očekuje generalna proba koncerta Zdravka Čolića u Sarajevu - dodao je Kraljić.

Izrazio je nadu da vremenske prilike neće uticati na organizacijske aktivnosti jer, iako danas pada snijeg u Sarajevu, ekipa je navikla da radi u svim uvjetima, a za naredna dva dana najavljeno je povoljnije vrijeme.

Novogodišnje slavlje u Sarajevu trajat će tri dana te se očekuje da će glavni grad Bosne i Hercegovine, uz koncerte Zdravka Čolića i Crvene jabuke, biti centar regije.

Kako je planirano 30. decembra će nastupiti diplomanti Muzičke akademije, 31. decembra građani i turisti će uz pjesme Zdravka Čolića ispratiti staru i dočekati Novu 2018. godinu, dok će Crvena jabuka muzičku zabavu ponuditi 1. januara 2018. godine.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.