1.1.2018. 13:30
0
Banjalučane u Novu godinu uveli Leksington bend, Nikola Rokvić i Lukijan Ivanović
Uz pjesmu “Leksington benda”, Nikole Rokvića i Lukijana Ivanovića na glavnom gradskom trgu, Banjalučani i njihovi gosti veselo su ušli u 2018. godinu.

Prve minute 2018. označio je i veliki vatromet.

Prve večeri nove godine, u Banjoj Luci se također nastavlja se praznična atmosfera uz nastup na otvorenom Dženana Lončarevića i Tonija Cetinskog.

Najljepše želje u ponoć im je uputio i gradonačelnik Igor Radojičić.

Novogodišnje slavlje na otvorenom sinoć su osiguravali pripadnici Policijske uprave Banja luka, a angažovane su bile i dežurne službe.

U toku novogodišnje noći bio je organizovan besplatan prijevoz putnika na određenom broju linija javnog gradskog prijevoza.

Dočeku Nove godine na otvorenom prethodila je jučerašnja proslava Dječije nove godine kada su najmlađe Banjalučane zabavljali Dječiji hor "Vrapčići" i sastav "Mama voks", a srećnu Novu godinu im je poželio zamjenik gradonačelnika Banje Luke Srđan Amidžić.

Banja Luka je počela da proslavlja ulazak u 2018. godinu još 30.decembra nastupom Ivane Peters i Sergeja Ćetkovića na punom Trgu Krajine, a ni ove Nove godine nije izostala zabava u ugostiteljskim objektima.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.