16.1.2018. 20:54
0
Policija ne smatra sumnjivom smrt Dolores O'Riordan, još uvijek se čeka tačan uzrok smrti
Londonska policija priopćila je u utorak kako ne smatra sumnjivom smrt Dolores O'Riordan, pjevačice irske grupe 'The Cranberries' koja je jučer pronađena mrtva u hotelskoj sobi u Londonu.

Iz policije kažu kako je tijelo predano patologu koji će utvrditi točan uzrok smrti pjevačice.

Vijest da je u 46. godini života u Londonu iznenada preminula irska glazbenica i pjevačica grupe The Cranberries Dolores O'Riordan šokirala je glazbeni svijet.

Autorica popularnog hita 'Zomibe' iza sebe je ostavila tri kćeri 20-godišnju Taylor, 16-godišnju Millie i 12-godišnju Dakotu koje je dobila u braku s Bonom Burtonom.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.