12.3.2018. 22:00
0
Zbog ovog dječaka svi gledaju ''Pinkove zvezdice''
Petogodišnji Ljuba Stanković iz Dušanovca odavno je postao miljenik svih koji prate muzičko takmičenje za djecu “Pinkove zvjezdice”.

Preslatki Ljuba svakog je oduševio interpretacijama “Jutro” i “Melanholija” od Jelene Tomašević, a svoje vokalne sposobnosti pokazao je i dok je pjevao izuzetno zahtjevnu pjesmu Kaliopi “Bato”.



Talentovani dječak pokupio je sve simpatije žirija, pa i ne čudi što ga mnogi već vide kao pobjednika ovog takmičenja.

U prošloj emisiji Ljuba je izveo duetsku pjesmu Gipsy Kingsa i Alabine “Ya Habibi Yallah” i svojim moćnim vokalom i koreografijom podigao cio studio na noge.

Nakon ove otpjevao je baladu Saše Kovačevića “Živim da te volim”.



Iako mnogi smatraju da će baš on biti pobjednik četvrte sezone Pinkovih zvjezdica, Ljuba kaže da ne mari za to.

“Važno je da učestvujem. Pobijedio ili ne, ja ću se svakako baviti pjevanjem, snimaću pjesme i spotove, jer muzika je ono što najviše volim i što me čini srećnim”, istakao je ovaj predivni dječak u ranijim intervjuima, prenosi CDM.

(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.