15.6.2018. 15:58
0
Goran Bregović održao istinski spektakl u vinogradima Ćemovsko polje u Crnoj Gori
Vinarija 13. Jul Plantaže je povodom 55 godina svog rada jučer priredila veliki koncert Gorana Bregovića i njegovog orkestra pod nazivom „Tri pisma iz Sarajeva“ u jedinstvenom ambijentu vinograda Ćemovsko polje u Crnoj Gori.

Sarajevski muzičar je na impozantnoj bini pripremio energičnu atmosferu koja je karakteristična za njegove nastupe, a u kojoj su mnogobrojni gosti vidno uživali. Gosti su mogli uživati i u poznatim probranim sortama vina koja dolaze iz nadaleko čuvenih podruma  vinarije 13. Jul Plantaže.

Događaj je održan u jednom od najvećih vinograda u Evropi koji se kod Podgorice prostire na površini od 2.300 hektara i iz čijeg grožđa su došla najbolja vina sa crnogorskog podneblja.

Plantaže su na ovom događaju opravdale svoj čuveni domaćinski ugođaj na kojem niko nije ostao ravnodušan.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.