27.6.2018. 12:58
1
Odgođen koncert Marije Šerifović u Sarajevu
Zbog loših vremenskih uvjeta u Sarajevu koji već danima traju, a kiša je najavljena i za subotu 30.06., Marija Šerifović primorana je da pomjeri svoj koncert na stadionu Koševo.

Koncert se pomjera za jedan dan i biće održan u nedjelju, 1. jula u 21:00 sat. Za 1. jul  po svim vremenskim prognozama  je najavljeno proljepšavanje vremena i razvedravanje u Sarajevu.

Marija Šerifović se preko instagram lajva javila svojoj publici i obavijestila ih prolongiranju koncerta za 24 sata.

‘Pomjeramo koncert za samo 24 sata samo zbog bezbednosti moje publike. Umesto u subotu, u nedelju uveče vas čekam na Koševu kako bih ispunila svoje obećanje i dala vam sve u meni najbolje,’ poručuje Marija Šerifović.

Sve kupljene karte za subotu 30.06.2018. važe i za nedelju veče.

 
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.