11.8.2018. 11:54
0
Sarajevsko After Film počeo odličnim koncertom Helem Nejse
Sarajevsko After Film je počeo koncertom Helem Nejse i Stereo Banana koji su sinoć nastupili na Main Stage-u u Domu mladih.

Helem Nejse pažnju domaće, ali i regionalne publike stekli su zahvaljujući svojim specifičnim osvrtom na probleme vlastite generacije. 

Neki od njihovih hitova poput „Bosnia“, „Bolje bi ti bilo“, „Debili“, „Kabadahija“, uz dinamičan nastup, razlog su vrhunske atmosfere u kojoj je uživala publika.

Kao predgrupa nastupili su Stereo Banana, eksplozivni dvojac koji već dugo nastupa na brojnim festivalima, kao što su EXIT, LoveFest, Seasplash, Backyard Art, Regius, Belgrade Beer Fest i drugi.
Sarajevska pivara d.d. u Domu mladih i ove godine od 10. do 16. augusta organizira Sarajevsko After Film. 

Na dvije pozornice nastupit će 28 izvođača različitih muzičkih žanrova.  Na Main Stage-u nastupit će Psihomodo pop, Urban&4, Helem Nejse, Jinx, Songkillers, Brkovi, Indira Forza i drugi. Na Electronic Stage-u, u amfitetaru Doma mladih nastupit će Mladen Tomić, Marko Nastić, Fransoa X, Andre Crom i drugi. 

Sve informacije o izvođačima i prodaji karta na http://sarajevsko.ba/afterfilm/i  Facebook stranici Sarajevsko pivo .

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.