18.8.2018. 9:28
0
Sarajevsko After Film ove godine ispunio sva očekivanja publike
Sarajevsko After Film tokom ovogodišnjeg SFF-a održan je u Domu mladih, a na dvije pozornice od 10. do 16. avgusta nastupilo je 28 izvođača.

Na Main Stage-u nastupali su Psihomodo pop, Urban&4,  Helem Nejse, Jinx, Songkillers, Brkovi, Indira Forza i drugi. Na Electronic Stage-u, u amfitetaru Doma mladih, nastupali su Mladen Tomić, Marko Nastić, Fransoa X, Andre Crom i drugi.

„Ove godine smo organizaciju Sarajevsko After Film – a zaista podigli na viši nivo. Na dvije pozornice- Main i Electronic Stage-u,  je tokom sedam noći nastupilo 28 izvođača različitih muzičkih žanrova. Zaista smo se potrudili da građani Sarajeva i njihovi gosti osjete dio festivalske atmosfere i nakon filmskih projekcija i  zadovoljni smo posjetom i izvrsnom, pozitivnom atmosferom na koncertima,“ rekla je PR direktorica Sarajevske pivare d.d. Melisa Sefer. 

Sarajevsko pivo, najpoznatiji brend Sarajevske pivare, već treću godinu bilo je ekskluzivni sponzor festivala, a Pivara godišnje podržava više od 200 kulturnih, sportskih i društveno odgovornih projekata.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.