20.8.2018. 13:27
0
Jägermeister party tramvaj: Nova dimenzija partijanja
Nezaboravne uspomene, nesvakidašnja zabava, i mnogo pozitivne energije obilježili su najužurbaniju sedmicu u glavnom gradu BiH. Odavno sinonim za pomjeranje granica kada je party u pitanju, Jägermeister je Sarajevu donio novu dimenziju zabave – party na šinama koji nije stao tokom čitave festivalske sedmice.

Jägermeister Party tramvaj, za koje se danima tražila karta više, Sarajlijama i prijateljima grada, otkrio je novi vizuelni identitet brenda, zlatno zelene boje, ponudio nesvakidašnji vid zabave i naravno vrele augustovske noći ohladio savršeno ledenim shotovima. 

Hip hop trojac Frenkie, Kontra i Indigo, energičnim nastupom koji se nastavio i u samom tramvaju pokrenuli su party na šinama. Vrhunska ekipa DJ-eva raplesala je publiku tokom čitave sedmice a „pokretni“ party dosegao je vrhunac nastupom Marka Milićevića, poznatog kao Gramophondzie.Tvorac hitova „Why don't you“, „Out of my head“ i mnogih drugih, začinio je kraj festivala vrhunskim setovima i odličnom energijom.

Jägermeister party tramvaj postao je sinonim za odličnu i orginalnu zabavu a reakcije oduševljenja i velika potražnja za kartama dokaz su da glavni grad zna dobro partijati. 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.