4.11.2018. 8:13
0
Aca Lukas: Mirso Švicarac je najpošteniji čovjek u ovom poslu
Aleksandar Vuksanović alias Aca Lukas, srbijanski folk pjevač, je negirao informacije iznesene u tekstu Avaza "Kod Mirse Švicarca narodnjaci pjevaju besplatno".

Kako je Avaz objavio, pjevači iz našeg regiona u ugostiteljskim objektima Merseda Hadžića zvanog Mirso Švicarac pjevaju besplatno, jer im je on u teškim trenucima pružao razne obilike pomoći.

Inače, Mirso Šivcarac je jedan od najopasnijih kriminalaca u BiH, koji se dovodi u vezu s brojnim pucnjavama i ubistvima, a kojeg Kantonalni sud u Tuzli pokušava locirati zbog svjedočenja i u predmetu Damir Mehić Bibi. Bibi je optužen da je ubio Emira Džinića 2013. godine u jednom od najvećih poslijeratnih mafijaških obračuna u Tuzli.
 
Švicarac je pomoć nudio i Darku Laziću, pjevaču koji je teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći.

- To je notorna laž - ispalio je Lukas.
- Lično vas ja zovem, jer ste o meni pisali, ja vam lično kažem da to nije istina. Ja nikada u svom životu nisam radio za džabe, nikome! Mersed Hadžić je moj prijatelj i to je najpošteniji čovjek koji se bavi ovim poslom - dodao je Lukas.

Kazao je da se njega ne tiču odnosi Švicarca s medijima u BiH i njegovim ranijim problemima.

- To je vaš problem. Mogli ste da pišete nešto drugo i to me ne zanima. Može neko da radi za džabe jednom, ali ne može da radi pet godina, to je valjda jasno. Ova priča je greška – dodao je na kraju Aca Lukas, piše Avaz.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.