27.11.2018. 14:36
0
Edita Aradinović proganja Dinu Merlina: Pišem mu na adresu, šaljem poruke na Instagram
Prošli put kad sam bila u Sarajevu, otišla sam u "Magazu", ali žena koja tamo radi mi je rekla da je bio tu i otišao prije sat - kazala je pjevačica

Mlada pop-folk zvijezda Edita Aradinović gradi solo karijeru nakon što je napustila grupu "Ministarke". Neko vrjeme se nije pojavljivala u medijima, pa je izdala duetsku pjesmu s Acom Pejovićem, a sada želi da na listu saradnika upiše najpoznatijeg autora iz naše zemlje, Dinu Merlina.

- Nažalost ga još nisam upoznala. Pišem mu pisma na kućnu adresu, šaljem mu poruke putem Instagrama, ali mi ne odgovara. Međutim, ja sam uporna i nadam se da će mi se javiti. Prošli put kad sam bila u Sarajevu, otišla sam u "Magazu", ali žena koja tamo radi mi je rekla da je bio tu i otišao prije sat! Opet smo se mimoišli - kaže Edita. 

 
Za pjesme našeg kantautora vežu je brojne lijepe uspomene.

- Svaka njegova pjesma ima poruku, i to veoma duboku poruku. Svaki stih je jedna priča. Mene njegove pjesme vraćaju u djetinjstvo, vraćaju me u neke dane koje sam provela s porodicom i zato mnogo volim te pjesme - rekla je Edita, piše Avaz.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.