1.12.2018. 11:47
2
Ilma zakucala: Poštovana kolegice, bit će mi čast s tobom jednog dana podijeliti binu
Talentirana Ilma Karahmet iz Kiseljaka još jednom je zablistala, ovaj put u muzičkom šouu "Zvjezdice" dobila je svih 25 bodova i zaslužila direktan prolaz dalje, a žiri je za našu pjevačicu imao samo pohvale.
- Bravo! Imala si jako težak zadatak jer je ova pjesma toliko puta izmasakrirana da je nisam htio dodijeliti tebi. Međutim, kada sam čuo kako pjevaš to sa svojom emocijom, odmaknutom od originala i sivih izvedbi koje su uslijedile nakon toga, odlučio sam da probamo. Ti imaš glas koji je vječan, emociju koja je nevjerovatna za tvoje godine i mogu ti reći da ti je samo nebo granica - rekao joj je Žak. 
Nina Badrić rekla je da je pred Ilmom ogromna i blistava muzička karijera. 

- Naježila sam se barem 20 puta tokom tvoje izvedbe. Izvela si to u maniru najveće svjetske dive i htjela bih ti reći: ''Poštovana kolegice, bit će mi čast s tobom jednog dana podijeliti binu'' - rekla je Nina.

Oduševljenje nije krio ni Petar Grašo, koji je Ilmi rekao da je vidi dugo vremena na sceni, kao ni Tonči Huljić, koji je uvjeren da Ilma već sad može uraditi nešto najbolje. 

Inače, Ilma Karahmet je s 13 godina nastupila u šouu "X Factor Adria" i svojim talentom osvojila cijelu regiju, piše Avaz.

(Alen Avdić)
 
2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.