17.12.2018. 11:58
0
Opis kandidata u emisiji na RTL-u šokirao: Musliman je i ne slavi Božić
Ova najava naišla je na oštre kritike hrvatske javnosti i većina je saglasna da je ovo isticanje njegove vjeroispovijesti zaista loše

Kroz RTL-ov šou "Zvijezde" ove sedmice provlači se tema Božića pa su kandidati govorili o tome kako ga slave.

Renato Zahirović u svom je predstavljanju rekao da blagdani za njega predstavljaju porodicu, ljubav, veselje i mir.

- Neću reći da ne slavim Božić, muslimanske sam vjere, ali klinci vole Božić i on za mene predstavlja nešto porodično - rekao je i dodao da i djeca i on vole lampice i poklone.

- Za mene ne postoji vjera, nego samo značenje toga - dodao je, piše Index.hr. 

Dok je pjevao pjesmu Tošeta Proeskog ''Zajdi, Zajdi'', na ekranu je pisalo: "Renato je muslimanske vjeroispovijesti i ne slavi Božić."

Ova najava naišla je na oštre kritike hrvatske javnosti i većina je saglasna da je ovo isticanje njegove vjere zaista loše, piše Face TV.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.