27.2.2019. 16:37
0
Nataša Bekvalac na vrhuncu karijere: Od kad nema muškaraca u mom životu bolja sam u svemu ostalom
Nataša Bekvalac je, tokom posljednjeg intervjua, napravila šalu na vlastiti račun, odgovorivši voditeljici na pitanje vezano za horoskop.

-Nisam toliko bolesna stvarno da provjeravam horoskop i muškarcima. Doduše, da sam radila možda ne bih toliko 'zglajznula' – našalila se Nataša u razgovoru za IDJTV, dodajući da joj je trenutno odlično kada solira na ljubavnom polju.

-Otkad me muškarci ne interesuju mnogo sam bolja u svemu ostalom. Mislim da sam u prošlosti toliko i griješila jer sam previše pažnje pridavala emocijama vezanim za ljubav muško-žensku. To me je toliko oslabljivalo na ostalim poljima i tek sad vidim koliko mi je krenulo kada je riječ o karijeri. Bolja sam kao prijatelj, sestra, kćerka. Toliko sam savršena sada u tim odnosima u posljednjih godinu dana da ne mogu da vjerujem da to nisam shvatila ranije i počela da konzumiram, odnosno da ne konzumiram. Fokus mi je prebačen na karijeru, djecu… Mislim da su mi djeca mnogo sretnija, a karijera je počela da 'divlja' – istakla je, prenosi Avaz. 


–Otkad je izašla pjesma 'Mala plava' i, uopšte kada je čula nove dvije pjesme koje snimam, Hana mi je rekla: 'Joj, mama, pa ti konačno više nisi dosadna. Sad si kul'. Ja joj, inače, ne dozvoljavam takve izraze, pa se uhvatila za usta kada je to rekla, ali je dodala da me sada cijelo njeno društvo 'gotivi' – priznala je Nataša.





(Lejla Trle) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.