14.3.2019. 9:14
0
"Rekla sam mu: 'Brate, ja nemam para ovo da platim”, na šta mi je on rekao da ćemo prebiti dug kada počnem sa nastupima"
Goca Tržan je u više navrata izjavila da se pokajala što je nastavila da se bavi muzikom nakon što je 1999. godine napustila grupu "Tap 011", prenosi Express.

Piše: Haris Ahbabović

Pjevačica je nakon izlaska iz popularnog sastava nastavila solo karijeru, zbog čega se uvalila u dugove.

-Mnogo puta sam se kajala što sam nastavila da se bavim muzikom, jer pjevanje nije med i mlijeko. Nije to samo šminka i lijepa garderoba već ima mnogo stresa kao i u svakom drugom poslu – počela je priču na svom YouTube kanalu Goca.

-Kada sam napustila “Tap 011”, otišla sam kod tadašnjeg menadžera i on mi je pustio neke pjesme koje je kupio. Meni su se dopale, ali sam mu rekla: “Brate, ja nemam para ovo da platim”, na šta mi je on rekao da ćemo prebiti dug kada počnem sa nastupima. Sve je to išlo vrlo spontano i ja tada nisam imala pojma da li će mi se sve isplatiti, jer sam upala u dugove. Ali, evo, na kraju se isplatilo -zaključila je Tržan.

Goca Trzan
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.