15.3.2019. 14:13
0
Veliki Tom Jones 1. jula stiže u Dubrovnik
Živuća legenda, neosporni glazbeni autoritet i veliki šarmer Tom Jones (78) stiže u Dubrovnik.

Dobitnik Grammyja te drugih uglednih priznanja, nositelj viteške titule Sir koju mu je kraljica Elizabeta II. dodijelila 2006. godine, nastupit će u gradu pod Srđem 1. srpnja u povodu 70 godina Dubrovačkih ljetnih igara, javlja Jutarnji list.

 - Taj koncert bit će uistinu posebna prilika jer Tom Jones u pravilu nastupa u velikim koncertnim prostorima poput arena. No, sad je pristao zbog ambijenta i već je prošle godine želio nastupiti u Dubrovniku. Bit će to vrlo ekskluzivan nastup za samo 1000 ljudi koliko ih stane ispred dubrovačke katedrale gdje planiramo koncert - rekao je jučer Alen Ključe iz Star produkcije koja s Gradom Dubrovnikom i Dubrovačkim ljetnim igrama dovodi ovu mega zvijezdu na veliku obljetnicu Igara koje se otvaraju 10. srpnja.

Nakon Dubrovnika, Jones 18. lipnja stiže u ljubljansku Arenu Stožice.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.