29.3.2019. 11:00
0
Splićani podijeljeni oko koncerta Maye Berović, hrvatski muzičar rekao kako mu je "draže slušati koze kako mekeću"
Split je opet podijeljen oko najavljenog koncerta Maye Berović.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, Splićani se dijele na one koji se zgražaju što je izazvala toliki interes publike u tom gradu i one koji kupuju karte i planiraju svoju subotu biti na koncertu Maye Berović, kako prenosi Index.hr.

Mayin koncert u Splitu mjesecima izaziva osuđujuće komentare po društvenim mrežama, čak i nekih javnosti relativno poznatih osoba, prenosi Index.hr

Muzičar Max Hozić dodao je, kako prenosi Index, da mu je draže slušati stado koza kako "mekeće".

Karijera Maye Berović, inače rođene u BiH, traje 12 godina, no pravi uzlet doživjela je 2014. godine, kad je počela sarađivati s bosanskim reperima Jalom Bratom i Bubom Corellijem. Krajem prošle godine u beogradskoj je Štark Areni okupila 20.000 fanova, a prije nekoliko dana je održala koncert i u Sarajevu, na kojem je bio veliki broj njenih fanova.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.